...Euroopan asvalttia

 

...Takaisin Eurooppaan ja sen pääkaupunkiin Brysseliin, jonka kuvassa näkyvällä "Uudellakadulla" tuli alkaapäälle aikoinaan pidettyä meteliä. Lähi kaupungissa nimeltä Leuven asuin myöhemmin monta kesää, Anterwerpenin jälkeen. Kesät näillä kulmilla (juhannus Suomessa), talvet Kanarialla, keväät ja syksyt siinä välillä, oli muuttolinnun vuodenkierto.

Vuosi on näköjään 1992 ja kaupunki Barcelona ja siellä Plaza de Catalonia. Myöhemmin asuin kylässä pari vuotta. Huckleberryksi kutsuttiin bändiä, (johon kuului italialainen Elvis, koska oli kova rumpali ja sähläri, sekä yx hollantilainen, hm, basisti, koska omisti PA laitteet,) jonka kanssa soiteltiin kulmilla. Vaan sittempä ajat muuttui ja tulin tulleeksi Suomeen.

Pariisin katuelämää Les Hallesin kulmilta. Amerikkalaisen Vick Vickeryn kanssa soitettiin ekan kerran samassa paikassa, jossa tämä saksofonisti viihdyttää terassin väkeä.

. Tyypillistä katutapahtumaa, poliisin keskeytettyä taustalla pakkailevan artistin esiintymisen, yleisön ihmetellessä. Bompidou Centerin lähitienoilta.

. Antwerpenin satama ja siellä Nassaustraat, jolla oli pieni vanhanajan merimieskuppila, jonka takana vuokrahuoneissa majailin useampana kesänä. Omistajat olivat ruotsalaisia, mutta silti hyvä, halpa ja rauhallinen paikka, milloin ei liikaa hyttysiä.

 

 

MATKA JATKUU...................................© H.M.Ojala 2002-2003-................................TUPAAN