HM KAMERAKAMARI 4 Juhannus 2003 -tutut & perhe
 
 
Raution Pekka Ylistarosta on tuttu mies poikaiän kesäleireiltä. Reippahanlaasta pohojalaasperäästä nuarisoa. Näe tässä Jeesus-ilman-partaa, jos et tunne Mäkimarttusen Timoa.
Ruuskan Arja ja (aina ilmeikäs) Seppo. Niemispellon Markus pitemmällä letillä ja tyttöystävällä varusteltuna. Kalijärven Timo on serkkupoika Ruattinmaalta.
Sukulaisia Eevan 50v juhlissa. Eeva ja Taimo Kuosmanen, Timo ja Matti Ojala Sukulaisia Eevan 50v juhlissa. Sukulaisia Eevan 50v juhlissa. Pauliina ja Markku Väyrynen, Anja, Niko ja Timo Ojala
Sukulaisia Eevan 50v juhlissa. Isä-Matti ja Veli-Matti Ojala, Timo ja Elisa Kurkela, Micke Väyrynen Sukulaisia Eevan 50v juhlissa. Pauliina, Micke, Markku ja Patrik Väyrynen, Niko Ojala Sukulaisia Eevan 50v juhlissa. Eini Ojala, Hanna ja Patrik Väyrynen, Timo Kurkela, Eeva Kuosmanen, Pauliina ja Micke Väyrynen
 

-Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana, (avautuu uuteen ikkunaan). Selityksiä saat pitämällä hetken hiirtä pikkukuvan päällä. Huom, tekijällä oikeus.

Sattumina keitossa ja rikkana rokassa on tuttujen ja sukulaisten tapaaminen väen kokoontumisissa, kuten Keuruun kesäkonferenssin 60 ha:n alueella 35000 juhlijan joukossa. Vanhin siskoni Eeva täytti 50 vuotta ja siitä ajasta oli kulunut puolet, meidän sisarusten olematta samassa paikassa samaan aikaan, kuten nyt sitten tapahtui.

FOTOT 5 >< © H.M.Ojala 2003-2006 >< TUPAAN