HM KAMERAKAMARI 6 Kesälomakuvia 2003
 
 
Koeajoin molemmat uudehkot Tanskan  sillat, Malmö-Kööpenhamina ja tämän Stora Beltin ylittävän. Oostende ja Atlantin aallot. Ruotsalainen morsian vietti polttareitaan Örebrossa.
Ilta-aurinko kultaa kadun Leuvenissa. Tyytyväisiä pullasorsia Örebron puistossa. Kauniisti kaareutuu tie Ruotsissa paikassa nimeltä Höga Kusten, tai jotain sinnepäin.
Varjoa ja valoa Leuvenin kadulla. Kuu ja katuvalot Belgian yössä. Ammattivalokuvaajan tyylinäyte.
Ruma ankanpoikanen poseeraa vähän isompana. Paratiisissa on puu nimeltä Elämänpuu, mutta tämä puu oli muistaakseni Saksassa. Leuven Vismarkt ja jokavuotinen Markt Rock, jonka tarkoituksena lienee tuottaa merkkilojaaleja kuuroja, tupakoivia rattijuoppoja.
Kaverit harrikkapoika ja liiketeenvalvojatyttö Swing-fesareilla. Mun mielestä Leuvenin kaupungintalo on ku satulinna. Itäpuolen pojat ovat ottaneet nykyään katusoittovuoron Euroopassa.
 

-Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana, (avautuu uuteen ikkunaan). Selityksiä saat pitämällä hetken hiirtä pikkukuvan päällä.

Kesäloma matka suuntautui Ruotsin, Tanskan ja Saksan kautta Belgiaan. Elokuussa 2003 helle oli ennätys lukemissa ja auto tuntui varsinkin Saksan bahnoilla lähinnä lujaa kulkevalta saunalta , paitsi ilman suihkua. Belgiassa oli festareita viikonloppuisin vähän jokapuolella.

FOTOT 7 >< © H.M.Ojala 2003-2006>< TUPAAN