Atlantin saarella

 

 

Erään muuttolintulajin edustaja laskeutumassa espanjalaiselle Gran Canarian saarelle. Värityksestä päätellen sukua kottaraiselle, (korpit eivät muuttane). . Vuorenhuipulla saarella Arucasin lähellä kokien kirkkautta ylhäältä ja tummia varjoja yhtäältä, kuten asiaan kuuluu tässä elämässä ja sellaisissa paikoissa. Voi vain todeta: "Que rico", eli rikasta ja monipuolista on siltäosin kirkonrotankin elämä...
. Suomalaistenkin suosiman turistikohteen Playa del Inglesin kirkko oli (pääasiallinen) työpaikkani seitsemänä, saarella vietetystä kymmenestä talvesta. Templo ja Centro (sivusali) Ecumenico, Kasbah ostoskeskuksen puolelta nähtynä. . Joulujuhla Centrossa. Ruotsalainen vapaakirkollinen Inga-Maj, käsipuolessaan katolinen pappi Jesus ja kolme nunnaa laulavat. Etualalla suomalaisia luterilaisia, vaaleapukuinen mies oikealla on majuri "Nalle" Kontiopää, joka menehtyi taistelussa rantarosvoja vastaan.
. Templossa tuli opeteltua saarnailua. Oli sali niin hirveän kaikuva, että pakko oli(si ollut) opetella puhumaan selvästi ja harvakseltaan.  

 

JATKA MATKAA..............................© H.M.Ojala 2002-2006........................TAKAISIN TUPAAN