HM Musiikki
CD:t ja DVD:t

 

Uusin HM Ojala CD (tai pari)Mies, päätön (ja hännätön) kitara ja kasa putkivahvistimia... Äänitettynä Seuralassa, Savon sykkivässä sydämessä, suomenkielinen "Tie vie" äänite sisältää noin 12 kappaletta ja englanninkielinen "Travel Axe" 11 HM laulua. On plluussista ylistykseen ja on akustista, sähköistä ja urkuista saundia, kaikki äänitetty samalla otolla laulun ja potkun kanssa.

- - - - - -

DVD, akustista ja sähköistettyä juurihoitoa

HM Ojala: "TTE, blues, acoustic & electric" Uusi kokoelma HM-musiikkivideoita, jotka esimerkiksi YouTubessa ja muissa netin videopalveluissa ovat saaneet huomiota ja kiitosta. Niitä on nähty viikottaisessa "eSpecial"-erikoisohjelmassa, jota hän toimittaa yhdessä vetämänsä videotiimin kanssa. Kokoelman nimi on ”TTE, blues, acoustic & electric” ja nimensä mukaisesti sisältää, sekä mies ja kitara (tässä tapauksessa vanha amerikkalaisvalmisteinen 1930-luvulta peräisin oleva ”Gloriaksi” nimetty soittopeli), että rummut, basso, rytmi- ja soolokitara osastoa. On bluesia ja on sanomaa. Toki käydään musiikillisesti suomalaiskansallisemmillakin mollivoittoisilla alueilla, mutta juurevaa meiningin on tarkoitus ollakin.

- - - - -

DVD, NetMission eSpecial-ohjelman musavideoita

HM Ojala: "eSpecials" Nämä 10 musiikkivideota ovat kokoelma kevään 2006 aikana eSpecial-lähetyksissä nähdyistä esityksistä. Mukana on niin herkkää ja akustista mollia,kuin rouheaa bluesiakin raalla, Stratocaster-saundilla.


CD:t, Juurevaa soitantaa, parantavaa sanomaa

HM Ojala & Gloria. "Akustista pluussii, -ja puukiiki." Suomenkielistä akustista bluesia ja muuta amerikkalaisjuurevaa musiikkia sisältävä äänite on vahva sanomaltaan ja rennon jämäkkä tunnelmaltaan. Gloria on Yhdysvalloissa 1930-luvulla valmistettu kitara, joka nimettiin aikoinaan filmitähti Gloria Swansonin mukaan, mutta nyt soi Jumalan kunniaa, kuten on jo tehnyt pari vuosikymmentä eripuolilla Eurooppaa, Lähi-itää ja Afrikkaa. CD sisältää 13 raitaa.


HM Ojala: "Jeesus Herra On" (roots/poprock/gospel typpisesti soitettua, suomeksi laulettua lähinnä ylistys- ja taistelumusiikkia). Tuoreesti ja persoonallisesti sovitettua gospelia ylistyslauluista mollibluesiin. Kantrahtavia, hopahtavia tai folkrokkaavia sovituksia joille ei taida löytyy nimitelmiä, mutta jos on mielenkiintoista variaatiota tyylisopassa, on kaikki laulut kuitenkin tietty Ojalan Hannun tekemiä tai (Herralta) saamia. Äänite on saanut laajalti hyvää palautetta teininuorisosta kuuskymppisiin asti. Sis. 14 laulua.


Muitakin äänitteitäni on. Tiedustele eli mailaa:

hannu(ät)hmojala.net, (korvaa (ät) @-merkillä).

 

Takaisin tupaan

© HM Ojala 2002-2017