Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan Jumalan Sanasta


Bluesmiehen musiikkia


Joitain otoksia vuosien varrelta


Graafisia kokeiluja tietokoneella
Mystiset bluesveljekset Hannu (basso) ja Mikael (puhe, laulu ja kitara) sinisen sävelen vieressä ja totuuden äärellä. (Klikkaa kuvaa videoihin).


  HM aloitti soittouransa 11 vuotiaana pikkupoikana tarttumalla (kurkottamalla) kontrabasson varteen, joka pian vaihtui bassokitaraksi. 14 vuotiaana vuorossa oli ensimmäinen oma Landola-merkkinen akustinen kitara.
  Jossain vaiheessa omia lauluja alkoi syntyä ja siitä homma eteni, kunnes 1980 ja -90 luvuilla musiikki oli elannon lähde Euroopan turuilla ja toreilla, kaduilla, kapakoissa ja kirkoissa. Viime vaiheessa Barcelonassa asuessa oli bändinä trio-kokoonpano, jossa rummutteli Elvis-niminen kaveri (ihan hyvä kapula taiteilija) ja bassoa soitteli yx hollantilainen nuori mies (ei kummonenkaan soittaja, mutta omisti PA:t ja pakettiauton...)
  Tälle vuosituhannelle tultaessa, ja takaisin Suomeen asututtua oli suhteellisen tai hyvinkin tilapäisiä kokoonpanoja, joiden kanssa tuli keikkailtua jonkin verran.
  Nyttemmin livesoitto on jäänyt vähemmällä muiden puuhien takia ja netti on ollut aikalailla pääasiallisena esiintymispaikkana. Aluksi pääasiassa yksin, sitten duona Hannu & Mikael.
Viimeisin musiikillinen aluevaltaus on rumpujen soitto, (tai hakkaamista ja potkimistahan se on, -kuntoilua ja hyvää terapiaa).
Sen myötä on videoissa näkynyt hyvin identtisen näköiset kolmoset (HM 3set) tai jopa neloset (HM 4set)... 

 
Allaolevista linkeistä pääsee kuulolle ja jotain sieltä näkyneekin:

YouTube kanava
(HM Ojalan musiikki- ja muitakin videoita)

HM Blues soittolista

HM 3set soittolista

"Rekei hymnei"
(perinteisiä hengellisiä lauluja HM:n sovittamana ja laulamana)

Joululaulut 2022
(Kolmoset reippaissa joulutunnelmissa)


   Muiden esittämää musiikkia on myös tullut vuosien aikana videoitua ja niitä taltiointeja löytyy eSpecialTV-kanavalta juutuupista (muutama Hannu & Mikael videokin siellä näkyy olevan seassa):

eSpecial-musiikkivideot soittolista

Etusivulle


© HM Ojala 2012-2023